EN

A 2018. április 26-án a NaTE Nagykövetek is részt vettek a Lánok Napja valamelyik helyszínén és erről beszámolót is készítettek.

Varga Eszti Nagykövetünk idén a T-Systems Magyarország Zrt. programjára látogatott el a Lányok Napján a Kitchen Budapestnél vendégeskedett.

“A Lányok Napja számomra idén is az év egyik legjobb napja volt. ;-) Idén már igaz nem azt szemeléltem a legjobban, hogy számomra milyen út lehetséges, sokkal inkább azt mennyi lány volt ott. Aki mind érdekes, színes, kreatív és nem utolsó sorban érdekli a technológia!
Motiváló számomra az ő történeteiket hallgatni. Mindemellett kipróbálhattunk sok érdekes dolgot a T-systems programján, beleértve AR és VR alkalmazásokat is. Hihetetlen talákozni a jövő ilyen útjaival.👩‍💻
Én biztosan megyek jövőre is, hogy ezeket az éleményeket megint átélhessem!

A lenti videóval végigkövethetjük Eszti napját.

László Laura az evosoft-hoz látogatott

Én az evosofthoz a nagyon jó vélemények/élmények miatt mentem (és mert nagyon menő volt a logojuk 😅) és nagyon jól éreztük magunkat, mi voltunk az utolsók akik elmentünk, mert az ott dolgozókkal beszélgettünk😁 Hihetetlen volt amúgy, hogy milyen projekteken dolgoznak az orvostudományi területen 😍 Ja és a koktélautomata, amit tablettel működtetnek zseniális!!!😅😃 Engem ezek fogtak meg nagyon! Illetve, hogy akikkel beszélhetünk, saját személyes tapasztalatokat meséltek nekünk, amik nagyon hasznossak voltak számunkra.”

Forczek Bianka a Wigner-nél járt.

„Idén a Wigner Fizikai Kutatóközpontba látogattam, ahol előadóként és látogatóként is részt vehettem az intézet programján.
Remek érzés volt látni a lányok lelkesedését és kifejezetten nagy örömömre szolgált, hogy a plenáris előadásom után még kérdeztek is.
Mivel az intézetben voltam én is csatlakoztam a csoportok labor látogatásaihoz, szuper volt belelátni más területeken folyó tudományos munkákba.

Mi így ünnepeltük, hogy sikeresen lezajlott idei Lányok Napját!😍🎉
Sok befektetett energia és nagycsapatos munka eredménye a mai nap, így igaz most csak páran ünnepeltünk, de mindenki közreműködését nagyon köszönjük!💪👩‍💻
Reméljük ti is olyan jól éreztétek magatokat mint mi!😍👍 Találkozunk jövőre 2019. április 25-én!

Megosztás:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2024 Nők a Tudományban Egyesület | Minden jog fenntartva.