Ha fiatal kutató vagy, de másokkal csak nehezen tudod megosztani a felismeréseid, mi kommunikációs eszközöket adunk a kezedbe, hogy az ötleteid minél több emberhez eljussanak.

A SCIndikátor az ország első tudománykommunikációs mentorprogramja, amely a fiatal kutatókat támogatja kommunikációs készségeik fejlesztésében. Ha alap-, mesterszakos vagy doktorandusz hallgató vagy, és STEM (természettudományos, informatikai, mérnöki, illetve matematikai) területen kutatsz, vagy van egy tudományos szenvedélyed, ez a program nagy segítségedre lesz. Ingyenes képzésünk során személyre szabott mentorálással és csoportos tréningekkel segítünk neked abban, hogy amellett, hogy jó kutató vagy, magabiztos előadó is legyél.


Miért csináljuk?

Fontosnak tartjuk, hogy a tudomány kijusson a zárt tantermekből, és minél szélesebb körben, minél többen tudjanak róla, mennyire izgalmas ez a világ. Elsősorban abban segítünk neked, hogy közérthetően, újszerű és szemléletformáló módon mutathasd be meg a kutatási területedet.

Közösséget építünk, ahol teret adunk a tudásnak, az inspirációnak és a kreativitásnak. Egy közösséget, ami megkönnyíti a tudományhoz való kapcsolódást és erősíti a különböző tudományos területek közötti kommunikációt és átjárást is.

Kik a közösségünk tagjai?

ISMERD MEG ŐKET!

Kövesd a SCIndikátort!

       


Ez a programunk jelenleg nem aktív, de ha érdekel a lehetőség, töltsd ki ezt az űrlapot, és amint a program újra indul, értesítünk.

ÉRDEKEL

Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, ahol ilyen témákkal találkozhatsz:

   • Hogyan magyarázz el összetett dolgokat egyszerűen?
   • Hogyan készíts jó prezentációt?
   • Hogy állj ki magabiztosan a színpadra?
   • Esszéírás, academic writing
   • Időgazdálkodás

FELIRATKOZOM

A döntő a SCIndikátor program utolsó és egyben legizgalmasabb állomása, melynek során a zsűri és a közönség előtt mérheti össze tudását a 12 döntős fiatal kutató. Az eseményt, melyben a robotikától a precíziós mezőgazdaságig, a digitális egészségügytől a populációgenetikáig merülhet el a közönség, a program facebook oldalán élőben közvetítettük.

A DÖNTŐRŐL

 A SCIndikátor program az NTP-PKTF-19-0015 számú pályázati program keretében valósul meg.