Tevékenységünk elképzelhetetlen lenne együttműködések nélkül.

Szerencsések vagyunk, hogy sok velünk hasonlóan gondolkodó partner áll mögöttünk ezen az úton. Ha szeretnél csatlakozni a soraikhoz, nézd meg a lehetőségeket, és keress meg bennünket!

Hosszabb távú együttműködés

Mentorálás, Nagyköveti Hálózat éves programjának, SMARTIZ program hosszútávú támogatása stb., amely segíti a STEM területek iránt érdeklődő fiatalokat, példaképeket és lehetőségeket kínálnak a továbbtanulás és a karriertervezés segítésére. Írj nekünk, és megkeresünk!


ÉRDEKEL

Rövid távú együttműködés

Vállalati látogatások, gyakorlati foglalkozások tartása – csatlakozás a Lányok Napja eseményhez – , amelyek segítenek a fiataloknak abban, hogy jobban megismerjék a STEM szakmákban rejlő karrierlehetőségeiket, ezzel is növelve bizalmukat ezen területek iránt. Írj nekünk, és megkeresünk a részletekkel!


ÉRDEKEL

Működésünk támogatása

Támogasd működésünket, hogy minél több lányt inspirálhassunk és izgalmas programokkal támogathassuk elköteleződésüket a STEM szakmák irányába.


ÉRDEKEL

Médiatartalmak támogatása

Olyan platformok tartalmai elkészítésének támogatása, mint a közösségi média csatornáink, zárt közösségi csoportok, blog, podcast jellegű beszélgetések stb., amelyek  tanácsokkal, történetmeséléssel kínálnak segítséget a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára országszerte, ezzel együtt szüleiknek, tanáraiknak egyaránt. Írj nekünk, és megbeszéljük a részleteket!


ÉRDEKEL

Hiszünk a partnerségben és a közös gondolkodásban. Ha vállalatként felfigyeltél ránk, keress bennünket, beszélgessünk és megtaláljuk a legjobb együttműködési formát!

Partnereink

Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik hisznek abban, hogy lányokat támogatni kell, hogy merészebben induljanak  a STEM pályák irányába.

Azáltal, hogy a lányok kapcsolatba lépnek a STEM-szakmákban dolgozó nőkkel és férfiakkal, úgy tekintenek ezekre a karrierekre, mint maguk számára is izgalmas és reális lehetőségekre, ezzel együtt a STEM területek izgalmas világát is felfedezhetik.

Hazai Partnerek

Corporate national partners

Nemzetközi Partnereink

International corporate partners

Vállalatok – Companies

Egyetemek, kutatóintézetek – Universities

Intézmények, egyéb partnerszervezetek

Médiapartnereink

Pártoló tagok