Érdekel, hogyan segítheted még hatékonyabban a gyermekedet a pályaválasztásban? Próbáld ki magad velünk!

Egy szülői értekezlet, ahol nem az osztály magatartása és a be nem fizetett osztálypénz a téma, hanem a gyerekek fejlődése.

Egy alkalom, ami arról szól, hogyan segítheted sikerhez gyermekedet sok más mellett a műszaki-természettudományos területen is.

Mire számíts?

Beszélünk arról, mit jelentenek a tanulási nehézségek a lányoknál, és mit a fiúknál.

Arról, hogyan lesz egy akadályból siker, és hogyan támogatható a fejlődő szemléletmód kialakulása.

Konkrét eseteket beszélünk át, önismereti és szemléletmód-erősítő gyakorlatokat végzünk, és egy kis szerepjáték is várható, ami azt járja körül, hogyan kommunikálható a gyerekeink sikere és kudarca.

Ha szívesen kapnál tájékoztatást közelgő programjanikról, töltsd ki rövid adatlapunkat:

ADATLAP KITÖLTÉSE

Hogy milyen programokon vehetnek most részt nálunk a 12+ korú lányok? Ide kattintva kiderül.

További támogatás pedagógusoknak és szülőknek

Tanárok Napja

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban. Nézzétek meg a saját szemetekkel, milyen lehetőségek várják a lányokat a tudomány, a technológia vagy éppen a matematika világában!Szakmai előrelépés Tanároknak

Nem csak a tanítás, a tanulás is a szenvedélyed? Segítünk továbblépniHogyan támogathatod 12 éves, vagy annál idősebb gyermekedet, diákjaidat?

Tágítsd a gyerekek látókörét, kínálj nekik lehetőségeket az iskolán kívül és belül is!Nézd meg eseménynaptárunkat és tájékozódj a közelgő rendezvényeinkről!

MEGNÉZEM