Tágítsd a gyerekek látókörét, kínálj nekik lehetőségeket az iskolán kívül és belül is!

Mesélj nekik a NaTE nagyköveti programjáról, amiben fiatal lányok együtt népszerűsítik a természettudományokat.

Beszélgetnek, szerveznek, ismerkednek, közben pedig számtalan lehetőséget és eszközt kapnak a kezükbe arra, hogy megmutathassák a tudásukat.

NAGYKÖVETI PROGRAMRÓL

STEM-fókuszú programokat az iskolákba! 

  • Alapítsatok klubot, szervezzetek szakkört! Dolgozzatok ki közös akciótervet a diákjaitokkal arra, hogyan oszthatnák meg az idősebbek saját tapasztalataikat a fiatalabbakkal, és hogyan népszerűsíthetnék a NaTE programjait.
  • Szívesen küldünk színes, izgalmas és informatív anyagokat éppen aktuális programjainkról. Ha tetszenek, oszd meg az üzeneteinket kollégáiddal, diákjaiddal! Ne hagyd, hogy a lányok lemaradjanak a kifejezetten nekik szervezett eseményekről. Bátorítsd őket, hogy merjenek új területekre lépni!

Ha szívesen kapnál tájékoztatást közelgő programjanikról, töltsd ki rövid adatlapunkat:

ADATLAP KITÖLTÉSE

  • Információs anyagainkat elhelyezheted az iskola honlapján, Facebook-csoportokban, vagy akár az iskolarádióban is. Hallja, lássa minden diák, milyen lehetőségek várnak rájuk!
  • Érdemes megkérdezni azokat a lányokat, akik már részt vettek a programjainkon, mit tanultak, mit tapasztaltak, milyen új élményeket gyűjtöttek. Értékeljétek együtt a hallottakat, és vonjátok le közösen a tanulságot!

Szeretünk megújulni, és mindig készülünk valamire.

Hogy milyen programokon vehetnek most részt nálunk a 12+ korú lányok? Ide kattintva kiderül.

További támogatás pedagógusoknak és szülőknek

Tanárok Napja

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban. Nézzétek meg a saját szemetekkel, milyen lehetőségek várják a lányokat a tudomány, a technológia vagy éppen a matematika világában!Rendhagyó szülői értekezlet

Érdekel, hogyan segítheted még hatékonyabban a gyermekedet a pályaválasztásban? Próbáld ki magad velünk!


Szakmai előrelépés Tanároknak

Nem csak a tanítás, a tanulás is a szenvedélyed? Segítünk továbblépniNézd meg eseménynaptárunkat és tájékozódj a közelgő rendezvényeinkről!

MEGNÉZEM