Jól jönne néhány tanács a pályaválasztáshoz és a karriertervezéshez?

Akkor a legjobb helyen jársz, nézz körül nálunk! Programjainkon megtudhatod, mit vár el tőled a modern munkaerőpiac, visszacsatolást kaphatsz a képességeidről és útmutatást ahhoz, milyen irányba indulj.

Ha velünk tartasz, kinyílik egy új világ: innovatív vállalatok, új kapcsolatok, életre szóló kalandok, tapasztalatok és ismeretségek várnak.

Válassz programjaink közül!

Lányok Napja

Vonz az ismeretlen? Sokat agyalsz a jövődön, de még nincsenek kész válaszaid? Izgalmas ötleteket keresel, merre indulhatnál a középsuli után? A Lányok Napján a helyed!


Nagyköveti Hálózat

Szereted a tudományt, és még menőnek is tartod? Legyél a nagykövetünk – mesélj, szervezz, tanulj ismerkedj, mutasd meg a tudásod másoknak is, cserébe mi is számtalan új lehetőséget és eszközt adunk a kezedbe!


SMARTIZ

Ne hagyd, hogy mások oldják meg helyetted a körülöttünk lévő problémákat. Gondolkodj, kérdezz, tedd jobb hellyé a világot! Mi segítünk benne.Job-Shadowing

Egy program, ami igazán közel visz az álmaidhoz. Életszagú tapasztalat első kézből, a legmenőbb cégek női munkatársaitól egy tartalmas munkanapon át.