Pedagógus, szülő, intézmények


Egy gyerek tehetsége óriási ajándék. Vegyük észre, segítsük kibontakozni, dolgozzunk együtt a fiatalok jövőjéért! A figyelmeteket kérjük, mi pedig új tapasztalatokat és jó gyakorlatokat adunk cserébe.

Köszöntünk benneteket, kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

A Ti szerepetek kulcsfontosságú a fiatal lányok pályaorientációjában. Ti ismeritek a legjobban a jövő generációjának tagjait, látjátok az erősségeiket és a tehetségüket, tudjátok, miben szorulnak segítségre vagy finom terelgetésre, és Ti tudjátok őket a legközvetlenebbül, leghatékonyabban támogatni pályaválasztásukban.

Ha gyermekeitek, diákjaitok érdeklődnek a természettudományok iránt, segítsetek nekik rátalálni programjainkra, hogy részt vehessenek STEM-fókuszú (természettudományos, informatikai, mérnöki, illetve matematikai) ingyenes képzéseinken!

Dolgozzunk értük együtt, hogy a látókörük tágulhasson, és a tehetségük kibontakozhasson!

Amivel hozzá tudunk járulni ehhez a közös feladathoz

Tanárok Napja

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban. Nézzétek meg a saját szemetekkel, milyen lehetőségek várják a lányokat a tudomány, a technológia vagy éppen a matematika világában!


Szakmai előrelépés Tanároknak

Nem csak a tanítás, a tanulás is a szenvedélyed? Segítünk továbblépni


Rendhagyó szülői értekezlet

Érdekel, hogyan segítheted még hatékonyabban a gyermekedet a pályaválasztásban? Próbáld ki magad velünk!


Hogyan támogathatod 12 éves, vagy annál idősebb gyermekedet, diákjaidat?

Tágítsd a gyerekek látókörét, kínálj nekik lehetőségeket az iskolán kívül és belül is!