„Összességében ezt a napot életem egyik legjobbjaként könyvelhetem el. Annyi benyomás és pozitív csalódás ért, hogy egy jó ideig be leszek tőle zsongva. A Shadowing program egy remek lehetőség arra, hogy az ember jobban megismerhesse önmagát, és segítsen az orientációjában. Akinek lehetősége van rá, az el ne szalassza, mert ez egy fantasztikus élmény!” (Arianna, 17, Morgan Stanley Shadowing Nap résztvevő, 2013)

Tehetséges vagy a reál tantárgyakban? Szívesen megismerkednél mérnöki, programozói foglalkozásokkal? Esetleg szívesen hallanál tanácsokat a pályaválasztásoddal kapcsolatban?

A Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Shadowing Program célja, hogy középiskolás illetve egyetemista lányok számára támogatást, ösztönzést nyújtson a pályaválasztáshoz. A résztvevő lányok egy egész napot tölthetnek el fogadó vállalatnál, egyetemen vagy kutatóintézetnél, miközben egy vezető pozícióban dolgozó munkatársnőt árnyékként követnek végig munkanapjukon, közben megismerkedhetnek, és személyes kapcsolatot építhetnek szakmailag kiváló, vezető szerepet betöltő nőkkel. Részt vesznek a céges megbeszéléseken, rotációs formában képet kapnak a vállalatról, bekapcsolódnak a napi tevékenységekbe. Mindeközben alkalmuk nyílik kötetlen beszélgetésekre, megismerhetnek karrierutakat, első kézből kaphatnak információkat a a jövőorientált szakmákról.

Ki jelentkezhet?

Ha nyitott vagy a természettudományokra, érdekel az informatika, matek vagy a fizika, ez a program Neked szól.

Miért gyere el?

  • Iránytűt kaphatsz a továbbtanuláshoz
  • Tapasztalatot szerezhetsz
  • Életre szóló szakmai kapcsolatokat alakíthatsz ki
  • Megismerheted a modern munkaerő-piaci elvárásokat
  • Napjaink egyik leginnovatívabb vállalatánál pillanthatsz be a munka világába

Ha érdekel a shadowing programunk, regisztrálj és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot

Regisztráció

Korábbi évek fogadóintézményei: