12
szeptember
15:00 — 17:00
Online esemény
Online esemény
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban!

Kikre számítunk?

Tanárok Napja esemény elsősorban középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott program.

Csatlakozás a regisztrációs felület kitöltésével:

ÉRDEKEL

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevők – a Lányok Napja®  programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöktudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó STEM-szakmák világába, a résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

A csatlakozó pedagógusok az oktatáshoz alkalmazható módszereket, ötleteket is  kapnak, melyeket a program során workshop formájában mutatunk be.

Miért különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik a NaTE új mentorprogramja: középiskolás lányoknak szóló, matematikai és informatikai készségeket is fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás, ami egyéni mentorálással, kommunikációs készségek fejlesztésével kiegészített program és a résztvevők pályaorientációját is segíti.

A Te részvételedre is számítunk az online Tanárok Napja eseményünkön!

REGISZTRÁCIÓ

További információk:

[email protected]
+36 20 9361 365
Megosztás:

Részletek

Dátum:
2023-09-12
Időpont:
15:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink