28
augusztus
14:00 — 16:00
Morgan Stanley
Morgan Stanley, Lechner Ödön fasor 8., Budapest, 1095, Magyarország
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban!

Kikre számítunk?

Tanárok Napja esemény elsősorban középiskolákban természettudományos tárgyakat tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott program.

Mi ez ?

Programunk célja, hogy egy természettudományos tárgyakat tanító pedagógusoknak és osztályfőnököknek szervezett nap keretében belekóstolhassatok a mérnöki, informatikai és egyéb jövőbe mutató szakmák világába. Ez a személyes élmény később fontos segítség lehet a gyerekek orientációjában.

Részvételi szándékodat a regisztrációs felület kitöltésével jelezheted:

ÉRDEKEL

Miről lesz szó?

Szakmai beszélgetés a Morgan Stanley munkatársaival – Első kézből tapasztalhatjátok meg, mit jelent a gyakorlatban egy műszaki, mérnöki karrier egy multinacionális vállalatnál.

Bemutatkozik a SMARTIZ program, amely egy ingyenes, 10. évfolyamos lányoknak szóló, matematikai és informatikai készségeket fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás.

Az oktatáshoz is alkalmazható módszerek, ötletek átadása workshop formájában

Miért érdemes részt venni ?

Mert segítséget kaptok tőlünk ahhoz, hogy a diákjaitokat a képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelő irányba terelhessétek. Közösen dolgozhatunk azért, hogy a fiatalok a számukra legideálisabb szak, szakma vagy karrier irányába induljanak el.
A megismert szakembereket meghívhatjátok az iskolátokba, de egyedi, fakultatív ismeretterjesztő képzéseket és látogatásokat is szervezhettek a segítségükkel.
Megismerkedhettek fantasztikus szakemberekkel, hasonló programokkal, amelyekkel a diákok találkoznak a Lányok Napján.
Bemutatjuk az új tannévben induló SMARTIZ programot, amellyel egy új lehetőséget kínálhattok diákjaitoknak a pályaorientációhoz.

A Te részvételedre is számítunk a Tanárok Napja eseményünkön!

REGISZTRÁCIÓ

Az utazási költséget megtérítjük! Ennek módjáról a regisztrációt követően értesítünk.

További információk:

[email protected]
+36 20 9361 365
Megosztás:

Részletek

Dátum:
2023-08-28
Időpont:
14:00 - 16:00
Esemény kategóriák:
, , ,
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink