20
április
10:00 — 14:00
Procter & Gamble Budapest Gyár
Procter & Gamble Budapest Gyár, Határ út 3., Csömör, 2141, Magyarország
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hosszú idő után először szervezzük meg népszerű Tanárok Napja eseményünket.

Mi ez?

Programunk célja, hogy egy természettudományos tárgyakat tanító pedagógusoknak és osztályfőnököknek szervezett nap keretében belekóstolhassatok a mérnöki, informatikai és egyéb jövőbe mutató szakmák világába. Ez a személyes élmény később fontos segítség lehet a gyerekek orientációjában.

Mikor?
📅 Április 20., szerda. 🕙  10:00 – 🕑  14:00
Hol?
📍 Procter & Gamble Budapest határában, Csömör, Határ út 3. – Utazás Örs vezér teréről különjárattal

Miről szól ez nap?

Ellátogathattok a Procter & Gamble vállalathoz, ahol szakmai beszélgetéseken vehettek részt az ott dolgozókkal és közelről láthatjátok a munkájukat. Első kézből tapasztalhatjátok meg, mit jelent a gyakorlatban egy műszaki, mérnöki vagy kutatói karrier. Azt is láthatjátok, milyen tudásra van szükség ezeken a helyeken, később pedig diákjaitokkal is megoszthatjátok az ott tapasztalt lehetőségeket és elvárásokat.

ÉRDEKEL

Miért érdemes részt venni?

    • Mert segítséget kaptok tőlünk ahhoz, hogy a diákjaitokat a képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelő irányba terelhessétek. Közösen dolgozhatunk azért, hogy a fiatalok a számukra legideálisabb szak, szakma vagy karrier irányába induljanak el.
    • A megismert szakembereket meghívhatjátok az iskolátokba, de egyedi, fakultatív ismeretterjesztő képzéseket és látogatásokat is szervezhettek a segítségükkel.
    • Fantasztikus szakemberekkel, jó példákkal, követendő és inspiráló mintákkal találkozhattok, és megismerkedhettek azokkal a játékos programokkal is, amelyekkel a diákok találkoznak a Lányok Napján.
    • A program választ adhat a diákok állandóan visszatérő kérdésére: “Mire is jó az a rengeteg információ, amit az iskolában tanulunk?”

REGISZTRÁLOK

A Procter & Gamble Budapest határában, Csömörön található Budapest Gyár 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel és olyan világszerte jól ismert női higiéniai termékeket állít elő, mint az Always®, a Naturella®, a Discreet® és a Tampax®.

Az április 20-i Tanárok Napja rendezvény során betekintést nyerhettek a kulisszák mögé, megnézhetitek, milyen bonyolult és lenyűgöző technológia áll ezeknek az egyszerűnek tűnő termékeknek a gyártása mögött.

JELENTKEZEM

Szeretettel várunk 2022. április 20-án!

Megosztás:

Részletek

Dátum:
2022-04-20
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
Honlap:
https://nokatud.hu/tanarok-napja/
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink

22
október

Lányok Napja Fesztivál

08:00 — 17:30
@ Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
ÉRDEKEL
10
április

Lányok Napja 2025

08:00 — 17:00
@ Országos esemény
ÉRDEKEL