09
szeptember
15:00 — 17:00
Online esemény
Online esemény
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban!

Kikre számítunk?

Tanárok Napja esemény elsősorban középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott program.

Csatlakozás a regisztrációs felület kitöltésével:

ÉRDEKEL

Miért különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik a SMARTIZ program, amely egy ingyenes, 10. évfolyamos lányoknak szóló, matematikai és informatikai készségeket fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás: egyéni mentorálással, kommunikációs készségek fejlesztésével kiegészített program a résztvevők pályaorientációját is segíti.

A SMARTIZ támogatója a Morgan Stanley, melynek munkatársai mentorként is bekapcsolódnak a diákok fejlesztésébe.

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevők – a Lányok Napja®  programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöktudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó STEM-szakmák világába, kapcsolatot alakíthatnak ki a Morgan Stanley Elemző Kft. képviselőivel, résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

A csatlakozó pedagógusok az online oktatáshoz alkalmazható módszereket, ötleteket is  kapnak, melyeket a program során workshop formájában mutatunk be.

Ezen felül lehetőség lesz találkozni a szeptemberben induló SMARTIZ programot szervező, monitorozó és a szakkört tartó szakemberekkel, és így elindulhat egy olyan szakmai párbeszéd, amely végső soron a programba jelentkező tanulók eredményességét alapozhatja meg. A programot országosan meg tudjuk nyitni az érdeklődők előtt, mivel a résztvevők online kapcsolódhatnak be a foglalkozássorozatba.

Miért tartjuk fontosnak bevonni a programba a pedagógusokat?

Ahhoz, hogy a  program a tanulók valós igényeire válaszoljon, és valóban segítse a tanórai matematika tanulást és támogassa a diákok pályaválasztását, szükségünk van a pedagógusok tudására, tapasztalatára és véleményére is.

Ezen a Tanárok Napja programon műhelymunka keretein belül Ti is megfogalmazhattok olyan szempontokat, problématerületeket, amelyeket megragadva a program sikerrel építkezhet.

A program során fontosnak tartjuk, hogy közben is konzultációs lehetőséget ajánljunk, mert célunk az órai munka kiegészítése, az ott szerzett tudás elmélyítése. Legfőbb célunk, hogy a jelentkező tanulókat sikerélményhez juttassuk és valljuk, hogy csak a lányok tanáraival egymást erősítve érhetünk el eredményt.

A Te részvételedre is számítunk az online Tanárok Napja eseményünkön!

REGISZTRÁCIÓ

További információk:

[email protected]
+36 20 9361 365
Megosztás:

Részletek

Dátum:
2021-09-09
Időpont:
15:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://nokatud.hu/tanarok-napja/
Organizers:
NaTE, Morgan Stanley Elemző Kft

Következő eseményeink