29
augusztus
14:00 — 17:00
Morgan Stanley
Morgan Stanley, Lechner Ödön fasor 8., Budapest, 1095, Magyarország
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A Tanárok Napja esemény célja, hogy a részt vevő pedagógusoknak segítséget nyújtson abban, hogy támogatni tudják a tanulókat a számukra legmegfelelőbb továbbtanulási lehetőség, szakma, karrier megtalálásában, a pályaválasztási döntéseik meghozatalában.

Kikre számítunk?

Az augusztus 29-i Tanárok Napja esemény  középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott elsősorban.

Miért lesz különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik a SMARTIZ program, amely egy ingyenes, 10. évfolyamos lányoknak szóló, matematikai készségeket fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás.

Az egyéni mentorálással, kommunikációs készségek fejlesztésével kiegészített program a résztvevők pályaorientációját is segíti.

A SMARTIZ támogatója a Morgan Stanley, melynek munkatársai mentorként is bekapcsolódnak a diákok fejlesztésébe.

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevők – a Lányok Napja® programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöki tudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó szakmák világába, kapcsolatot alakíthatnak ki a Morgan Stanley Elemző Kft. képviselőivel, résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

Ezen felül itt lehetőségük van találkozni a szeptemberben induló SMARTIZ programot szervező, monitorozó szakemberekkel, és így elindulhat egy olyan szakmai párbeszéd, amely végső soron a programba jelentkező tanulók eredményességét alapozhatja meg

Miért tartjuk fontosnak bevonni a programba a pedagógusokat?

Ahhoz, hogy a  program a tanulók valós igényeire válaszoljon, és valóban segítse a tanórai matematika tanulást is, szükségünk van az Ön tudására, tapasztalatára és véleményére is. Ezen a Tanárok Napja programon műhelymunka keretein belül Ön is megfogalmazhat olyan szempontokat, problématerületeket, amelyeket megragadva a program sikerrel építkezhet. A program során fontosnak tartjuk, hogy közben is konzultációs lehetőséget ajánljunk, mert célunk az órai munka kiegészítése, az ott szerzett tudás elmélyítése. Legfőbb célunk, hogy a jelentkező tanulókat sikerélményhez juttassuk és valljuk, hogy csak a lányok tanáraival egymást erősítve érhetünk el eredményt.

Az Ön részvételére is számítunk idei Tanárok Napja eseményünkön!

Jelentkezni a regisztrációs felület kitöltésével lehetséges.

JÖVÖK

További információk:

[email protected]

+36 20 9361 365

Megosztás:

Részletek

Dátum:
2019-08-29
Időpont:
14:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény címkék:
,
Organizers:
NaTE, Morgan Stanley Elemző Kft

Következő eseményeink

22
október

Lányok Napja Fesztivál

08:00 — 17:30
@ Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
ÉRDEKEL
10
április

Lányok Napja 2025

08:00 — 17:00
@ Országos esemény
ÉRDEKEL