22
november
17:00 — 21:00
Budapest
Budapest, Magyarország
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A SCIndikátor tudománykommunikációs mentorprogram célja felkutatni azokat a hazai és határon túli pályakezdő technológia-orientált területeken tanuló és dolgozó, tehetséges és kreatív alap-, mesterszakos és doktorandusz hallgatókat, akik saját tudományos vagy technológiai projektjükön dolgoznak és motiváltak arra, hogy a mentorprogramprogram segítségével a tudomány hírnökeivé váljanak, segítve ezzel a híd építését a tudomány elefántcsonttornya és a társadalom közé.

A program nagy nyilvánossága elősegíti a nagyközönség megismertetését az új, izgalmas tudományos eredményekkel, fogyaszthatóvá teszi az akadémiai/egyetemi tudást, továbbá hidat teremt az egyetemek és ipar között.

Az elődöntő

A program idei következő állomásaként tartjuk meg az elődöntőt, ahol a szakmai zsűri kiválasztja azzokat, akik személyre szabott több alkalmas ingyenes mentori támogatás után mutatkoznak be a február végén megrendezésre kerülő SCIndikátor döntőn.

Az előválogatás során a SCIndikátor programba bejutott résztvevők egy ingyenes alapozó tréningensorozaton (csapatépítés és motiváció, drámapedagógia, jog, etika) vehettek részt, amikor szakemberek segítségével sajátíthatták el a helyes beszédtechnikát, és fejleszthették az előadásmódod. A tréning hatékony segítséget nyújtott ahhoz, hogy magabiztosabban szerepeljenek nyilvánosan, és hatásos, meggyőző előadásokat tarthassanak.

HR 2030 meetup

Az elődöntővel párhuzamosan egy szakmai programmal is készülünk:

A HR 2030 meetupon a fiatalok hatékony munkaerőpiaci integrálásáról, employer branding-ről és adatvezérelt stratégiákról beszélgetünk.

További információk a program weboldalán:

scindikator.hu

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött

ÉRDEKEL

Kérdésed van? Írj nekünk!

[email protected]

A program támogatója:

Megosztás:

Részletek

Dátum:
2018-11-22
Időpont:
17:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink