19
január
2024-01-19 00:00 — 2024-02-13 23:59
Pályázati időszak
Pályázati időszak
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Pályázz a Nagyköveti Hálózatba és vegyél részt idei készségfejlesztő programunkon!

Szereted a tudományt, és erre büszke is vagy? Legyél a nagykövetünk – szervezz, ismerkedj, oszd meg a tapasztalataidat, fedezd fel a szuperképességeid egy nyitott, pörgős csapatban, és mutasd meg a tudásod másoknak is – mi pedig számtalan új lehetőséget és eszközt adunk a kezedbe!

Kik vagyunk mi?

A NaTE azért hozta létre a Nagyköveti hálózatot, hogy minél több diáklánynak mutathassuk meg, mennyi izgalom és szépség van a mérnöki, kutatói vagy az informatikai pályán. Célunk, hogy bátran és magabiztosan induljatok el a STEM területek irányába, bővüljön a látókörötök és táguljon a munka világáról alkotott képetek.

Kik a nagyköveteink?

Olyan fiatal középiskolás és egyetemista lányok országszerte, akiket nem csak érdekelnek a természettudományok, de örömmel és aktívan vesznek részt a népszerűsítésükben is.

Országos hálózatunkban olyanokkal találkozhatsz, akiket hasonló dolgok foglalkoztatnak, mint téged. Ha csatlakozol hozzánk, segítünk megtalálni és fejleszteni az erősségeid, ha pedig szembejön egy bonyolultabb feladat vagy nehézség, együtt biztosan megoldjuk.

Miért jó nagykövetnek lenni?

Mert másokkal is megoszthatod a természettudományok szeretetét, társakat találhatsz a gondolkodásban és a problémamegoldásban. Sőt, sokszor még azon túl is.
Mert rengeteget fejlődhetsz! Nagyköveteinknek szóló interaktív programjainkon megismerheted a legújabb technológiai fejlesztéseket – intézménylátogatások, Lányok Napja, Job shadowing.
Fejlesztheted prezentációs és egyéb kommunikációs képességeidet is, amelyek elengedhetetlenek az eredményes továbbtanuláshoz és a karrierépítéshez.
A közösség részeként kapcsolatot építhetsz nagykövettársaiddal, szakmai támogatókkal, vállalatokkal és intézményekkel, akik később is segíthetnek a pályád során.
Bekapcsolódhatsz a programjaink szervezésébe, például az eddig több mint 17.000 lányt megmozgató Lányok Napja megvalósításába.
Ingyen vehetsz részt nyári táborainkban.
Az önéletrajzodban is bátran feltüntetheted a programban szerzett fontos tapasztalataidat.

Hogyan csatlakozhatsz?

Vegyél részt novembertől ingyenes készségfejlesztő ONLINE foglalkozásainkon hétköznaponként két órában és egy-egy szombati napon!

Felkészítési időszak:  2024. február – 2024. május

Az online alkalmak hétfőn vagy szerdán délutánonként lesznek a csoport függvényében. A személyes alkalmak az alábbiak szerint alakulnak:

  • Csapatépítő – 2024. március 2., szombat 10:00-15:00
  • Intézménylátogatás – 2024. március 5., kedd (iskolai igazolást adunk)
  • Workshop – 2024.  március 23. szombat 10:00-15:00
  • Workshop – 2024. április 13. szombat 10:00-15:00
  • Záró alkalom – 2024. május 11. szombat 10:00-15:00

A személyesen tartott programokon étkezést biztosítunk, a nem Budapestről érkezőknek az utazási költséget megtérítjük.személyes alkalmak

Jelentkezz, ha

  középiskolás lány vagy,
  heti két órát tudsz szánni arra, hogy fejleszd készségeidet!

Ha szeretnél a NaTE Nagykövete lenni, pályázz hozzánk! Várjuk jelentkezésedet 2023. november 13-ig!

JELENTKEZEM
A projektet az Amnesty International Magyarország, a Nők a Tudományban Egyesület és az Emberség Erejével Alapítvány 2023. január 1. és 2024. december 31. között, az Európai Unió társfinanszírozásában, 269.570 EUR támogatásból valósítja meg.

Megosztás:

Részletek

Kezdés:
január 19 @ 00:00
Vége:
február 13 @ 23:59
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink