15
december
2021-12-15 08:00 — 2022-01-16 23:59
Online esemény
Online esemény
Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Pályázz a Nagyköveti hálózatba és vegyél részt idei készségfejlesztő programunkon!

Szereted a tudományt, és erre büszke is vagy? Legyél a nagykövetünk – szervezz, ismerkedj, oszd meg a tapasztalataidat, fedezd fel a szuperképességeid egy nyitott, pörgős csapatban, és mutasd meg a tudásod másoknak is – mi pedig számtalan új lehetőséget és eszközt adunk a kezedbe!

Kik vagyunk mi?

A NaTE azért hozta létre a Nagyköveti hálózatot, hogy minél több diáklánynak mutathassuk meg, mennyi izgalom és szépség van a mérnöki, kutatói vagy az informatikai pályán. Célunk, hogy bátran és magabiztosan induljatok el a STEM területek irányába, bővüljön a látókörötök és táguljon a munka világáról alkotott képetek.

Kik a nagyköveteink?

Olyan fiatal középiskolás és egyetemista lányok országszerte, akiket nem csak érdekelnek a természettudományok, de örömmel és aktívan vesznek részt a népszerűsítésükben is.

Országos hálózatunkban olyanokkal találkozhatsz, akiket hasonló dolgok foglalkoztatnak, mint téged. Ha csatlakozol hozzánk, segítünk megtalálni és fejleszteni az erősségeid, ha pedig szembejön egy bonyolultabb feladat vagy nehézség, együtt biztosan megoldjuk.

Miért jó nagykövetnek lenni?

  • Mert másokkal is megoszthatod a természettudományok szeretetét, társakat találhatsz a gondolkodásban és a problémamegoldásban. Sőt, sokszor még azon túl is.
  • Mert rengeteget fejlődhetsz! Nagyköveteinknek szóló interaktív, játékos programjainkon megismerheted a legújabb technológiai fejlesztéseket.
  • Rendszeresen szervezünk tréningeket, ahol olyan készségeket sajátíthatsz el, amelyek elengedhetetlenek az eredményes továbbtanuláshoz és a karrierépítéshez.
  • Fejlesztheted a nyelvtudásodat, prezentációs és egyéb kommunikációs képességeidet is. A közösség részeként kapcsolatot építhetsz nagykövettársaiddal, szakmai támogatókkal, vállalatokkal és intézményekkel, akik később is segíthetnek a pályád során.
  • Bekapcsolódhatsz a programjaink szervezésébe, például az eddig több mint 12.000 lányt megmozgató Lányok Napja megvalósításába.
  • Ingyen vehetsz részt nyári táborainkban, és még az önéletrajzodban is bátran feltüntetheted ezt a fontos tapasztalatot.

Hogyan csatlakozhatsz?

Vegyél részt februártól ingyenes készségfejlesztő ONLINE foglalkozásainkon hétköznaponként másfél órában és egy-egy szombati napon!

Felkészítési időszak:  2022. február – április

Jelentkezz, ha

  • középiskolás lány vagy
  • heti két órát tudsz szánni arra, hogy fejleszd készségeidet

Hogyan csatlakozhatsz?

Ha szeretnél a NaTE Nagykövete lenni, pályázz hozzánk! Várjuk jelentkezésedet 2022. január 16-ig!

JELENTKEZEM

 

A program a Miniszterelnökség megbízásából, az NTP-SPEC-21-0106 számú, a “Nők a Tudományban Egyesület tehetségprogram” című pályázati program keretében valósult meg.
Pályázati összeg: 2 000 000 Ft

Megosztás:

Részletek

Kezdés:
2021-12-15 @ 08:00
Vége:
2022-01-16 @ 23:59
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
http://nokatud.hu/nagykoveti-halozat/
Organizer:
NaTE
Telefon:
+36209361365
E-mail:
hello@nokatud.hu
Organizer Website:
View Szervező Website

Következő eseményeink

22
október

Lányok Napja Fesztivál

08:00 — 17:30
@ Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
ÉRDEKEL
10
április

Lányok Napja 2025

08:00 — 17:00
@ Országos esemény
ÉRDEKEL