Tagság

Az Egyesület tagja lehet minden olyan természetes személy (nő és férfi egyaránt), aki az Alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek elfogadja, az alapszabályt aláírja és kötelezettséget vállal az egyesületi célok megvalósítása érdekében történő közreműködésre és a tagdíj megfizetésére. A tag felvételéről szóló döntés Elnökségi hatáskör.

Az Egyesület minden tagja azonos szavazati joggal rendelkezik és részt vehet az Egyesület működését érintő minden kérdésről rendelkezni jogosult közgyűlés döntéshozatalában, választhat és választható a társadalmi szervezet szerveibe. A szavazati jogát minden tag személyesen gyakorolhatja. Tisztségviselőnek bármelyik tag megválasztható.

Mit nyújtunk Tagjainknak?

  • ingyenes részvétel az egyesület rendezvényein
  • segítség munkalehetőségek, ösztöndíjak és pályázatok keresésében
  • hazai és nemzetközi kapcsolati tőke megosztása
  • letölthető kiadványok és publikációk
  • segítség mentor-mentorált kapcsolat kialakításában
  • képzések (gender, informatika, közösségi média, stb.)

Az egyesületi tagok az aktuális programjaink függvényében kapják meg hírlevelünket.

Amennyiben úgy érzi, hogy a fenti tartalmak elérése fontos az Ön számára, kérjük, csatlakozzon Egyesületünkhöz egy egyszerű adatlap kitöltésével.

Csatlakozása a tagdíj befizetése után válik jogerőssé, ezért kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra  szíveskedjék azt átutalni: OTP Bank 11711041-29920952. A tagdíj összege 5 000Ft/év, diákok esetében 2 500 Ft/év.

Tag Regisztráció Diákoknak

Amennyiben még diák vagy, kattints ide!

Tag Regisztráció

Ha már befejezted tanulmányaidat, kattints ide!