Lányok Napja

lanyoknapja_cisco

A jövőd ma kezdődik!- Ha még nem vagy biztos benne, hol tanulnál tovább középsuli után, vagy nem tudod, hogy milyen legyen az álommunkahelyed, akkor gyere el a Lányok Napjára, ahol az ország legizgalmasabb cégeinek és egyetemeinek műhelytitkaiba leshetsz be.

Tovább…

SMARTIZ

Tarts velünk, és mi megmutatjuk, hogy a tanulás élmény lehet! 

Tovább…

SCI-ndikátor

Országos Tudománykommunikációs Verseny – célja a tehetséges és kreatív hallgatók, jövendő innovátoraink kommunikációs készségeinek fejlesztése, mellett  az üzleti szemlélet, a kommunikáció és a tudomány összekapcsolása.

Tovább…

Shadowing Program

shadowing

Vezetői döntéseket hozni nap, mint nap, fontos fejlesztéseken dolgozni, közben menedzselni a családot – mindezt nőként? Vajon hogy csinálják? Most megtudhatod! Kövess 1 napon át egy IT területen dolgozó sikeres nőt, és lesd el a trükköt!

Tovább…

Tanárok napja

tanarok

Szeretne hatékonyan segíteni diákjainak a pályaválasztásban? Csatlakozzon programunkhoz, amely során innovatív munkahelyeket ismerhet meg és betekintést nyerhet a Lányok Napja akcióba! Legyen Ön a legfelkészültebb a pályaválasztás terén!

Tovább…

Megtervezem: okosjövő lányoknak

A Megtervezem egy jövőépítő program olyan 12-17 éves lányoknak, akik nyitottak a tudomány és a technológia világára, és el tudják képzelni, hogy egyszer talán ők is ott fognak tevékenykedni.

Tovább…

Korábbi Programjaink

Apa-Lánya Nap

apa_lanyanap

A ♀tervezem egy jövőépítő program olyan 12-17 éves székesfehérvári lányoknak, akik nyitottak a tudomány és a technológia világára, és el tudják képzelni, hogy egyszer talán ők is ott fognak tevékenykedni.

Tovább…

Digigirls

digigirlz

A DigiGirls a Microsoft és a NaTE közös akciója volt egyetemista és középiskolás lányok számára, melyben betekintést nyerhettek a világ egyik legnagyobb számítástechnikai vállalatának működésébe.

Tovább…

RailsGirls

ruby_1

Webfejlesztés nőknek – korhatár nélkül!

Tovább…

STEM Találkozások

stem3

Mihez kezdhetnék egy mérnök diplomával? Mit csináljak majd az egyetem után? Ha bizonytalan vagy a jövődet illetően, a STEM találkozásokon első kézből kaphatsz információkat a rád váró karrierről a szakma fontos képviselőitől.

Tovább…