Lányok Napja

A jövőd ma kezdődik! – Ha még nem vagy biztos benne, hol tanulnál tovább középsuli után, vagy nem tudod, hogy milyen legyen az álommunkahelyed, akkor gyere el a Lányok Napjára, ahol az ország legizgalmasabb cégeinek és egyetemeinek műhelytitkaiba leshetsz be.

Tovább…

SMARTIZ

Nem feltétlenül az elit iskolákban tanuló, de a matematika iránt nyitott, érdeklődő középiskolás lányok számára kifejlesztett program, élményalapú tanulási módszertannal, mentorálással és “soft-skill” fejlesztéssel. Tarts velünk, és mi megmutatjuk, hogy a tanulás élmény lehet!

Tovább…

SCIndikátor

Tudománykommunikációs Mentorprogram – célja a tehetséges és kreatív hallgatók, jövendő innovátoraink kommunikációs készségeinek fejlesztése, mellett  az üzleti szemlélet, a kommunikáció és a tudomány összekapcsolása.

Tovább…

Shadowing Program

Vezetői döntéseket hozni nap, mint nap, fontos fejlesztéseken dolgozni, közben menedzselni a családot – mindezt nőként? Vajon hogy csinálják? Most megtudhatod! Kövess 1 napon át egy IT területen dolgozó sikeres nőt, és lesd el a trükköt!

Tovább…

Tanárok napja

Szeretne hatékonyan segíteni diákjainak a pályaválasztásban? Csatlakozzon programunkhoz, amely során innovatív munkahelyeket ismerhet meg és betekintést nyerhet a Lányok Napja akcióba! Legyen Ön a legfelkészültebb a pályaválasztás terén!

Tovább…

EFFORTI projekt

A projekt egy online eszköztárat ad a döntéshozók, az értékelők és a programgazdák kezébe, amely megmutatja, hogy mely indikátorokkal lehet tervezni és mérni az egyes esélyegyenlőségi intézkedések rövidebb és hosszabb távú hatását.

Tovább…

Korábbi Programjaink

♀tervezem

A Megtervezem: okosjövő lányoknak egy jövőépítő program olyan 12-17 éves székesfehérvári lányoknak, akik nyitottak a tudomány és a technológia világára, és el tudják képzelni, hogy egyszer talán ők is ott fognak tevékenykedni.

Tovább…

Apa-Lánya Nap

A 2015-ben megvalósult program keretében a lányok látogatást tehettek édesapjuk munkahelyén, ahol játékos programok keretében, egy új nézőpontból nyerhettek betekintést a műszaki, informatikai, természettudományos szakmákba.

Tovább…

Digigirls

digigirlz

A DigiGirls a Microsoft és a NaTE közös akciója volt egyetemista és középiskolás lányok számára, melyben betekintést nyerhettek a világ egyik legnagyobb számítástechnikai vállalatának működésébe.

Tovább…

RailsGirls

ruby_1

Webfejlesztés nőknek – korhatár nélkül!

Tovább…

STEM Találkozások

stem3

Mihez kezdhetnék egy mérnök diplomával? Mit csináljak majd az egyetem után? Ha bizonytalan vagy a jövődet illetően, a STEM találkozásokon első kézből kaphatsz információkat a rád váró karrierről a szakma fontos képviselőitől.

Tovább…