Elgondolkodtál már azon, hogy nézhet ki az életed hét év múlva? Elképzelted már, hogy egy trendi irodában dolgozol? Részt veszel valamilyen izgalmas képzésben… Lehet, hogy fejlesztesz….

Ha nyitottnak érzed magad a tudomány és a technológia világára, és el tudod képzelni magad egy ilyen területen pár év múlva, csatlakozz a programhoz, és less be az általad kiválasztott cég mindennapjaiba!

A shadowing programban résztvevő lányok részére pályázatot hirdetünk. A pályázat részleteiről itt  olvashatsz.

Arconic-Köfém Kft. 

Tudtad, hogy az Alcoa kerekei a legkönnyebbek? Hogy nem öntve vannak, hanem egy darabból kovácsolva? Hogy fele olyan nehezek, mint acél társaik, de ugyanakkora a teherbírásuk? Tudtad, hogy az európai piac több mint 85%-át a székesfehérvári gyár látja el? Ha szeretnéd megtudni, milyen átmenni a 8000 Tonna nyomóerejű présgép feletti átjárón, ha tudni szeretnéd, hogy hogy telik egy gyártó-, minőségbiztosítási, villamosmérnök, pénzügyi elemző, könyvelő, technikus vagy karbantartó egy napja, gyere és nézd meg: légy az árnyéka!

Programleírás és jelentkezés 09.22.

Emerson Process Management Magyarország Kft.

Gyere el hozzánk és nézd meg, hogy milyen egy multinacionális piacvezető vállalatnál az ipari szelepgyártás folyamata csúcstechnológiákon keresztül!

Programleírás és jelentkezés 10.25.

Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

Tudtad, hogy a világ energiafogyasztásának 1/3-át a villamos motorok és szivattyúk adják? Mi történne, ha csak 1%-ot is lefaragnának a Grundfos mérnökei az általuk fejlesztett motorok és szivattyúk segítségével? Nők és a műszaki pálya. Hogy is néz ez ki a valóságban? Gyere el és nézd meg!

Programleírás és jelentkezés 09.12. Programleírás és jelentkezés 09.16.

IBM DSS Kft.

Hogy lehetsz Te is sikeres nő a Nagy Kéknél?

Gyere el hozzánk és ismerd meg a lehetőségeidet!

Bepillantást nyerhetsz a világ egyik legnagyobb informatikai vállalatának működésébe.

Ismerd meg az IBM-et belülről is!

Programleírás és jelentkezés 09.14. Programleírás és jelentkezés 09.22. Programleírás és jelentkezés 09.28.

INNOSKART IKT Klaszter

Ha ellátogatsz hozzánk, rajtunk keresztül több az informatikai területen működő kis- és középvállalkozás tevékenységét is közelebbről megismerheted.

Programleírás és jelentkezés 09.09.

Karsai Holding ZRt.

A Shadowing program keretében megtudhatod, miként lesz sok-sok apró műanyag granulátumból fröccsöntési, vagy más eljárással gyógyszeripari-, élelmiszeripari-, kozmetikai-csomagolóanyag, autóalkatrész, egyéb műszaki műanyagként megjelölt termék. Bemutatkozás után, üzemlátogatás keretében megismerheted a műanyagfeldolgozást, betekintést nyerhetsz a gyártóberendezéseink működésébe, a gyártáshoz használt szerszámok tervezésébe, gyártásába, a késztermék szükség szerinti laboratóriumi vizsgálatába és számos egyéb, a gyártáshoz kapcsolódó egységünk munkájába.

Programleírás és jelentkezés 10.11.

Masterplast Nyrt.

A Shadowing program alatt lehetőséged van megnézni, hogyan működik egy labor, ízelítőt kaphatsz egy kereskedő napjából, betekintést nyerhetsz egy kisebb gyártási folyamatba, és végül megbecsülheted, hogy hány köbméter hungarocell fér fel egy kamionra.

Programleírás és jelentkezés 09.28.

Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan működik egy egyetem belülről, gyere el hozzánk egy látogatásra. Személyesen találkozhatsz és beszélgethetsz már itt tanuló lányokkal és fiúkkal, akik beavatnak az igazi egyetemista diákélet titkaiba. Valamint megismerheted az itt dolgozó oktatók munkáját izgalmas laboratórium falai közt.

Programleírás és jelentkezés 09.16. Programleírás és jelentkezés 09.23.
Videoton logo

Videoton Holding ZRt.

Megtalálnád a Videoton által gyártott termékek között azt, amelyiket egy nagykoncert kivetítőjén használják, vagy azt, amelyik egy elektromos kerékpárt működtet?

Tudtad, hogy minden Európában gyártott autóban átlagosan 3 db Videoton által gyártott elektronikai alkatrész van?

Gondoltad volna, hogy a nagyáruházakban működő önkiszolgáló pénztárak egyes fém részei Videotonnál készülnek?

Többek között ezeket a termékeket is a nálunk dolgozó mérnökök, műszaki szakemberek tervezik, gyártják, illetve állítják elő.

Gyere, és nézd meg, hogyan is zajlik mindez a hétköznapokban!

Programleírás és jelentkezés 09.23.

A ♀tervezem program nem jöhetett volna létre az amerikai egyesült államokbeli AAUW szakmai szervezet és az Alcoa Alapítvány nagylelkű támogatása nélkül.