Személyes adatok
Végzettség (felsőfokú és doktori képzések)
Folyamatban lévő tanulmányok
Munkahely
Pályázati kategória
maximum 1000 karakter
Szakmai munkásság
Töltse fel szakmai önéletrajzát tartalmazó dokumentumot PDF formátumban.
Az évek száma emelhető a szülési szabadságon illetve  főállásban gyermekneveléssel töltött idő hosszával - maximum 3 évvel gyermekenként. Matematikusok esetében a publikációk száma.
Az évek száma emelhető a szülési szabadságon illetve  főállásban gyermekneveléssel töltött idő hosszával - maximum 3 évvel gyermekenként.. Matematikusok esetében ugyanúgy a publikációk száma, ugyanaz a szám, mint fenn.
Töltse fel tématerülettel kapcsolatos - MTA kutatók, egyetemi dolgozók esetében az MTMT publikációs listáit és hivatkozásait - Vállalatnál kutató dolgozók szabadalmakat, szellemi tulajdont bemutató összefoglaló dokumentumot PDF formátumban.
Töltse fel szakmai a munkásságát bemutató dokumentumot maximum két A/4 méretű oldal terjedelemben PDF formátumban.
maximum 1000 karakter
maximum 1000 karakter
Ajánlólevél feltöltése, a tématerület két elismert szakértőjétől
1. pályázót ajánló szakember adatai
Töltse fel az első ajánlólevelet PDF formátumban. Az ajánlólevél röviden, maximum egy oldalon, lényegre törően mutassa be a pályázó szakmai munkásságát és érdemeit. Az ajánló külföldi állampolgár is lehet - ez esetben az ajánlólevél angol nyelvű legyen.
2. pályázót ajánló szakember adatai
Töltse fel a második ajánlólevelet PDF formátumban. Az ajánlólevél röviden, maximum egy oldalon, lényegre törően mutassa be a pályázó szakmai munkásságát és érdemeit. Az ajánló külföldi állampolgár is lehet - ez esetben az ajánlólevél angol nyelvű legyen.
reCAPTCHA is required.