Loading Map....

Időpont
Dátum: 2019. 08. 29.
14:00 - 17:00 0
Esemény felvétele saját naptárba

Helyszín
Morgan Stanley


A Tanárok Napja esemény célja, hogy a részt vevő pedagógusoknak segítséget nyújtson abban, hogy támogatni tudják a tanulókat a számukra legmegfelelőbb továbbtanulási lehetőség, szakma, karrier megtalálásában, a pályaválasztási döntéseik meghozatalában.

Kikre számítunk?

Az augusztus 29-i Tanárok Napja esemény  középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott elsősorban.

Miért lesz különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik a SMARTIZ program, amely egy ingyenes, 10. évfolyamos lányoknak szóló, matematikai készségeket fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás. 

Az egyéni mentorálással, kommunikációs készségek fejlesztésével kiegészített program a résztvevők pályaorientációját is segíti. 

A SMARTIZ támogatója a Morgan Stanley, melynek munkatársai mentorként is bekapcsolódnak a diákok fejlesztésébe. 

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevők – a Lányok Napja® programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöki tudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó szakmák világába, kapcsolatot alakíthatnak ki a Morgan Stanley Elemző Kft. képviselőivel, résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

Ezen felül itt lehetőségük van találkozni a szeptemberben induló SMARTIZ programot szervező, monitorozó szakemberekkel, és így elindulhat egy olyan szakmai párbeszéd, amely végső soron a programba jelentkező tanulók eredményességét alapozhatja meg

Miért tartjuk fontosnak bevonni a programba a pedagógusokat?

Ahhoz, hogy a  program a tanulók valós igényeire válaszoljon, és valóban segítse a tanórai matematika tanulást is, szükségünk van az Ön tudására, tapasztalatára és véleményére is. Ezen a Tanárok Napja programon műhelymunka keretein belül Ön is megfogalmazhat olyan szempontokat, problématerületeket, amelyeket megragadva a program sikerrel építkezhet. A program során fontosnak tartjuk, hogy közben is konzultációs lehetőséget ajánljunk, mert célunk az órai munka kiegészítése, az ott szerzett tudás elmélyítése. Legfőbb célunk, hogy a jelentkező tanulókat sikerélményhez juttassuk és valljuk, hogy csak a lányok tanáraival egymást erősítve érhetünk el eredményt.

Az Ön részvételére is számítunk idei Tanárok Napja eseményünkön!

Jelentkezni a regisztrációs felület kitöltésével lehet:  regisztráció 

További információk: 

lucia.hodosy@nokatud.hu  

+36 20 9361 365

 

Megosztás:

© 2019 Nők a Tudományban Egyesület. Minden jog fenntartva.