Térkép betöltése...

Időpont
Dátum: 2017. 11. 30.
14:00 - 17:00 0
Esemény felvétele saját naptárba

Helyszín
Morgan Stanley Elemző Kft.


A Tanárok Napja esemény célja, hogy a résztvevő pedagógusoknak segítséget nyújtson abban, hogy támogatni tudják a tanulókat a számukra legmegfelelőbb továbbtanulási lehetőség, szakma, karrier megtalálásában, a pályaválasztási döntéseik meghozatalában.

Kikre számítunk?

A november 30-i Tanárok Napja esemény  a VIII-IX. kerületi középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott elsősorban.

Miért lesz különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik egy a 2017/2018-as tanév II. félévében induló izgalmas kísérleti program is, amely a Ferencvárosban és Józsefvárosban két féléven keresztül 9. évfolyamos lányoknak ad ingyenes lehetőséget részt venni benne. A program fókusza a matematika, de ezen felül mentorálást, nyári tábort beiktatva egyéni készségfejlesztést és munkahely-látogatás keretében vállalattal való ismerkedést is kínál.  

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevő pedagógusok – a Lányok Napja programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöktudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó szakmák világába. A délután folyamán kapcsolatokat alakíthatnak ki a Morgan Stanley Elemző Kft. képviselőivel, a résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

Ezen felül itt Önnek lehetősége van találkozni a jövő félévben induló programot szervező, monitorozó és a szakkört tartó szakemberekkel, és így elindulhat egy olyan szakmai párbeszéd, amely végső soron a programba jelentkező tanulók eredményességét alapozhatja meg.

Miért tartjuk fontosnak bevonni a programba a pedagógusokat?

Ahhoz, hogy a  program a tanulók valós igényeire válaszoljon, és valóban segítse a tanórai matematika tanulást is, szükségünk van az Ön tudására, tapasztalatára és véleményére is. Ezen a Tanárok Napja programon műhelymunka keretein belül Ön is megfogalmazhat olyan szempontokat, problématerületeket, amelyeket megragadva a program sikerrel építkezhet. A program során fontosnak tartjuk, hogy közben is konzultációs lehetőséget ajánljunk, mert célunk az órai munka kiegészítése, az ott szerzett tudás elmélyítése. Legfőbb célunk, hogy a jelentkező tanulókat sikerélményhez juttassuk és valljuk, hogy csak a lányok tanáraival egymást erősítve érhetünk el eredményt.

Az Ön részvételére is számítunk idei Tanárok Napja eseményünkön!

Jelentkezni a regisztrációs felület kitöltésével lehet:  regisztráció 

További információk: 

sari.rille@nokatud.hu  

+36 30 656-4088

 

Megosztás:

© 2019 Nők a Tudományban Egyesület. Minden jog fenntartva.