Loading Map....

Időpont
Dátum: 2016. 04. 01.
14:00 - 17:00 0
Esemény felvétele saját naptárba

Helyszín
Hotel Novotel Budapest Danube


A Nők a Tudományban Egyesület idén 5. alkalommal, április 28-án rendezi meg az országos Lányok Napja programot.

Ezen jubileum alkalmával szervezzük meg a Tanárok Napja rendezvényünket 2016. április 1-jén.

 

A program során követhető és inspiráló mintákkal találkozhatnak: középiskolás és egyetemista diáklányokon keresztül megismerkedhetnek néhány olyan példával, amely mintaszerű és motiváló lehet a korosztály számára.

A részvevők betekintést kaphatnak abba is, hogy mire van igény a munka világában az innovatív cégeknél, mit ad egy műszaki, mérnöki, fejlesztési területen futó karrier.

A programnak köszönhetően a résztvevők személyesen találkozhatnak azon szervezeteknél (vállalatok, egyetemek stb.) dolgozó kutató, mérnök, informatikus szakemberekkel, amely szervezetek a „Lányok Napján” fogadják a lányokat. Az így kialakuló kapcsolatok kiaknázásával is színesíthetők a középiskolai pályaorientációs programok: az itt megismert szakemberek meghívhatók az iskolába, akik naprakész, hiteles információkkal tudnak szolgálni; vagy speciális ismeretterjesztő képzések, látogatások szervezhetők.

Az eseményen többek közt jelen lesznek az alábbi vállalatokat, intézményeket képviselő munkatársak: evosoft, Magyar Telekom, GE, Morgan Stanley, Google, Takata, ELTE IK, BME, Miskolci Egyetem, MTA Kutatóintézetei, EJMSZ, Amgen, NetAcademia.

Szeretettel várjuk a rendezvényünkre a pedagógusokat és csatlakozni szándékozó partnereinket.

Részvételi szándékukat legkésőbb 2016. március 28-ig az alábbi űrlap kitöltésével jelezhetik felénk!

Regisztrációs űrlap

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!lanyok napja_logo_2016_date_attetszo

Megosztás:

© 2019 Nők a Tudományban Egyesület. Minden jog fenntartva.