Loading Map....

Időpont
Dátum: 2017. 12. 07.
16:00 - 19:00 0
Esemény felvétele saját naptárba

Helyszín
Google Ground


A SCIndikátor tudománykommunikációs programunk célja, hogy megtalálja a tudomány új arcait, olyan egyetemistákat és Phd hallgatókat, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan mutatják be a tudományos és technológiai szenvedélyüket, kutatási területüket. A program célja az is, hogy a tudomány kijusson a tantermek falain  kívül és megmutassa, hogy az szórakoztató is lehet.

A program következő állomásaként megtartjuk az elődöntőt, ahol a szakmai zsűri kiválasztja azt a 12 résztvevőt, akiket már személyre szabott ingyenes mentori támogatással segítjük a Science Show jellegű március végén megrendezésre kerülő döntőig.

Az előválogatás során a SCIndikátor programba bejutott résztvevők egy ingyenes alapozó tréningensorozaton (csapatépítés és motiváció, drámapedagógia, jog, etika) vehettek részt, mely során szakemberek segítségével sajátíthatták el a helyes beszédtechnikát, és fejleszthették az előadásmódod. A tréning hatékony segítséget nyújtott ahhoz, hogy magabiztosabban szerepeljenek nyilvánosan, és hatásos, meggyőző előadásokat tarthassanak.

További információk a program weboldalán: 

scindikator.hu

hello@sci-ndikator.hu

 

 

Megosztás:

© 2019 Nők a Tudományban Egyesület. Minden jog fenntartva.