Loading Map....

Időpont
Dátum: 2018. 02. 01.
15:00 - 16:30 0
Esemény felvétele saját naptárba

Helyszín
Zipernowsky Stúdió


Az esemény célja kettős:

  • bemutatkozik a a 2017/2018-as tanév II. félévében induló izgalmas kísérleti program is, amely a Ferencvárosban és Józsefvárosban két féléven keresztül 9. évfolyamos lányoknak ad ingyenes lehetőséget részt venni benne. A program fókusza a matematika, de ezen felül mentorálást, nyári tábort beiktatva egyéni készségfejlesztést és munkahely-látogatás keretében vállalattal való ismerkedést is kínál.  
  • lehetőséget kívánunk adni a pedagógusoknak a tapasztalatcserére a matematika oktatás területén

Kikre számítunk?

A VIII-IX. kerületi középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott elsősorban.

Miért érdemes részt venni a MeetUp-on?

Itt találkozhat a jövő félévben induló programot szervező, monitorozó és a szakkört tartó szakemberekkel, és így elindulhat egy olyan szakmai párbeszéd, amely végső soron a programba jelentkező tanulók eredményességét alapozhatja meg. Az induló program során fontosnak tartjuk, hogy közben is konzultációs lehetőséget ajánljunk, mert célunk az órai munka kiegészítése, az ott szerzett tudás elmélyítése. Legfőbb célunk, hogy a jelentkező tanulókat sikerélményhez juttassuk és valljuk, hogy csak a lányok tanáraival egymást erősítve érhetünk el eredményt.

Az Ön részvételére is számítunk az eseményünkön!

Jelentkezni a regisztrációs felület kitöltésével lehet:  regisztráció 

További információk: 

sari.rille@nokatud.hu  

+36 30 656-4088

 

Megosztás:

© 2019 Nők a Tudományban Egyesület. Minden jog fenntartva.